Anbefales til 5-6 år

Hold 1a - Lørdag eller Hold 1b - Søndage - kl. 10.00 – 12.00
6 Film 140 kr. - Ledsagelse kræver eget medlemskab

Tilmeld dig her

 

 

Uge 37:   17+18. September   -   1t 25 min

I den nye film vil landsbyens druide Miraculix efter et uheld finde en efterfølger, der kan lære opskriften på trylledrikken, så han ikke er den eneste, der kender hemmeligheden. Sammen med Asterix og Obelix drager Miraculix på en tur til Gallien for at finde en dygtig, ung druide.

 

Uge 41:   15+16. Oktober   -   1t 28 min

Ryder og Paw Patrol får travlt med at rydde op efter Humdinger, da han bliver borgmester i Adventure City. De får hjælp af en ny allieret, den kvikke gravhund Liberty. Med nye spændende køretøjer og finurligt udstyr kæmper hvalpene for at redde Adventure Citys indbyggere.

 

Uge 47:   26+27. November   -   1t 28 min

Bien Maja og hendes ven Willi, går på opdagelse uden for bikuben. Pludselig hører de den grønne myre Chomp råbe på hjælp. Han er på flugt fra næsehornsbillerne Rumba, Henchie og Boof, som vil stjæle det gyldne æg. Sammen med deres venner,  begiver de sig på en færd med overraskelser og forhindringer undervejs.

 

Uge 3:   21+22. Januar   -   1t 23 min

'Yakari på store eventyr' handler om den lille Sioux-indianer Yakari. Han drager alene ud i verden i jagten på vildhesten Lille Torden, som siges at være utæmmelig. På sin rejse møder Yakari mange farer, men opdager også at han har fået evnen til at tale med dyrene.

 

Uge 8:   25+26. Februar   -   1t 28 min

Pigen Lucky er opdraget til at være en pæn ung dame, men på turen vestpå ud til sin far i Miradero ser hun noget, der taler til hendes utæmmelige ånd: en flok vilde heste anført af den smukkeste hingst. Et kort øjeblik synes der at opstå et bånd mellem den 12-årige pige og hesten.

 

Uge 15:   15+16. April  -   1t 40 min

Buzz Lightyear er ankommet til en fremmed planet, der byder på uventede udfordringer for ham og hans medpassagerer. Spacerangeren skal derfor på en omfattende solomission, som kommer til at ændre hans liv for altid. Efter flere fejlslagne forsøg, viser det sig, at hans ærkefjende Emperor Zurg, er ankommet til planeten, og er i færd med at angribe Buzz' base.

 

GRATIS EKSTRA VISNING + GENERALFORSAMLING

Lørdag den 4. marts 2022 kl. 10

Vi invitere til Generalforsamling, hvorefter vi viser Clifford den store røde hund

Gratis for alle medlemmer og deres forældre 

 

Skolepigen Emily Elizabeth støder en dag på en magisk dyreredder, som giver hende en lille rød hundehvalp som gave. Næste dag vågner hun op til, at lille Clifford har vokset sig kæmpe stor, og fylder hele lejligheden.