10 dec - Julehygge - 2 visninger

Julehygge - 2 visninger, vælg mellem kl 10 eller kl 12 visningen

10-12: Far til fire i sneen                  Tilmeld dig Far til fire her
12-14: Familien Jul 3                        Tilmeld dig Familien Jul 3 her

inkl. æbleskiver & saft efter film
kr 50,- pr person, pr film

Tilmeld dig andre hold her

 

Filmmulighed 1 - Far til fire i sneen - 10.00-12.00

Far kåres han til 'den ideelle trafikant', og det betyder, at han kan tage alle sine fire børn med på vinterferie i Norge. Her muntrer Lille Per sig rigtigt i de norske sne-driver, og det går ikke stille af, når familien indta'r sne-riget.

Filmmulighed 2 - Familien Jul & Nissehotellet - 12.00-14.00

Julefilmen 'Familien Jul & Nissehotellet' er en ny film i rækken om drengen Hugo, der elsker nisser, og resten af hans familie.

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende, og han beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive "stor".

Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende.

Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Men spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr.

GRATIS EKSTRA VISNING + GENERALFORSAMLING

 Lørdag den 4. marts 2022 kl. 10

Vi invitere til Generalforsamling, hvorefter vi viser Clifford den store røde hund

Gratis for alle medlemmer og deres forældre 

 

Skolepigen Emily Elizabeth støder en dag på en magisk dyreredder, som giver hende en lille rød hundehvalp som gave. Næste dag vågner hun op til, at lille Clifford har vokset sig kæmpe stor, og fylder hele lejligheden.