Anbefales fra 11+ år

Udenlandsk tale, Danske undertekster
Hold 4 - Fredag - kl. 16.00 – 18.00
6 Film 140 kr. - Ledsagelse kræver eget medlemskab

Tilmeld dig her

Uge 37:   16. September   -   1t 29 min

Ruby forsøger at balancere sin daglige skolegang med det hårde arbejde ved siden af, hvor hun hjælper sine døve forældre og bror med at passe den økonomisk pressede fiskeri- forretning. Selvom hun elsker sin familie, og gerne agerer tolk for dem, begynder hun at se et andet liv for sig. (CODA: Child of Deaf Adults)

Uge 41:   14. Oktober   -   1t 49 min

Simon er homoseksuel, men har endnu ikke haft lyst at dele dette. Det ændrer sig dog, da den anonyme blogger under navnet Blue vælger at springe ud på skolens hjemmeside. Nu bliver Simons mission at finde frem til, hvem Blue er, samt at komme ud af skabet i selskab med den mystiske skolekammerat.

Uge 47:   25. November   -   1t 33 min

Den svenske 13-årige Sasha vil være standup komiker. Allerhelst vil hun have sin far til at le, fordi han græder i badet, da alt I hjemmet minder om mor, som ikke lever længere. Sasha nægter at græde. I smug laver hun en liste over de ting, som hun er nødt til at gøre for at overleve sorgen, bla. klippe alt sit hår af…

Uge 3:   20. Januar   -   2t  07min

Filmen 'Jungle Cruise' er baseret på Disneylands forlystelse ved samme navn, hvor en mindre flodbåd tager deltagerne gennem en eventyrlig jungle. Junglen er fyldt med både farlige dyr og krybdyr, og alt kan ske, da det labyrintlignende landskab også indeholder et overnaturligt element.

Uge 8:   24. Februar   -   1t 46 min

Teenageren Mia, er håbløst forelsket i rockmusikeren Adam. Men deres blomstrende kærlighed står i kontrast til problemerne på hjemmefronten, hvor hun føler sig udenfor.

Uge 15:   14. April  -   2t 44 min

Bond har forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen er at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

GRATIS EKSTRA VISNING + GENERALFORSAMLING

Lørdag den 4. marts 2022 kl. 10

Vi invitere til Generalforsamling, hvorefter vi viser Clifford den store røde hund

Gratis for alle medlemmer og deres forældre 

 

Skolepigen Emily Elizabeth støder en dag på en magisk dyreredder, som giver hende en lille rød hundehvalp som gave. Næste dag vågner hun op til, at lille Clifford har vokset sig kæmpe stor, og fylder hele lejligheden.