10 sep - Kung Fu Event - 10.00 - 15.00

10 sep - Kung Fu Event - 10.00 - 15.00

Shaolin Kung Fu og Frederikssund Børnefilmklub invitere til opvisning og muligheden for at prøve at træne ægte Shaolin Kung Fu

Program:
Opvisning af Shaolin Kung Fu Frederikssund
Film: Ternet Ninja 1 
Udendørs træning for alle
Frokost 
Film: Ternet Ninja 2 

Husk gerne et håndklæde;)

kr 100,- pr billet

Tilmeld dig her

Tilmeld dig andre hold her

Vil du vide mere om klubben, kan deres hjemmeside besøges her
https://www.shaolinkungfu.dk/

Den noget usikre Aske går i 7. klasse og er håbløst vild med den søde Jessica fra 8. klasse. En dag får Aske dog hjælp fra en uventet kant, nemlig den velkendte, politisk ukorrekte Onkel Stewart, der forærer ham en dukke. Men Aske har ikke bare fået en dukke. Han har fået en levende ternet ninja, der emmer af hævngerrighed mod ejeren af den thailandske fabrik, han er blevet skabt på. Den ternede ninja indtager nu rollen som Askes tro følgesvend, der hjælper ham med at tage ansvar og tro på sig selv. Til gengæld skal Aske hjælpe ham med at tage hævn mod den onde fabriksdirektør Philip Eberfrø. Ternet Ninja tog de danske biografer med storm, hvor den er blevet en af de bedst sælgende film i danmarkshistorien.

Den kyniske legetøjsgigant Phillip Eberfrø er ved at slippe for straf, og uskyldige børn er i fare. Jagten på hævn og retfærdighed genoptages sammen med 13-årige Aske. De to flankeres af både Askes mor og Askes papfar, der går all in på sin nyeste opfindelse: en fordøjelsesapp.

GRATIS EKSTRA VISNING + GENERALFORSAMLING

Lørdag den 4. marts 2022 kl. 10

Vi invitere til Generalforsamling, hvorefter vi viser Clifford den store røde hund

Gratis for alle medlemmer og deres forældre 

 

Skolepigen Emily Elizabeth støder en dag på en magisk dyreredder, som giver hende en lille rød hundehvalp som gave. Næste dag vågner hun op til, at lille Clifford har vokset sig kæmpe stor, og fylder hele lejligheden.