Anbefales til 7-10 år

Hold 3a - Lørdag eller Hold 3b - Søndage - kl. 15.00 – 17.00
6 Film 140 kr. - Ledsagelse kræver eget medlemskab

Tilmeld dig her

Uge 37:   17+18. September   -   1t 24 min

Klimaproblemerne er løst, og alle børn har deres egne menneskelignende robot assistenter. 11-årige Alberte har desværre en virkelig forældet én af slagsen, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Hun mobbes i skolen, men hendes popularitet vender, da hun får den nyeste humanoid-model.

 

Uge 41:   15+16. Oktober   -   1t 25 min

Da Sune skal begynde i fjerde klasse, får han et chok. En ny dreng sidder på hans plads, og han er alt det, Sune gerne vil være. Ikke nok med det, men han hedder også Sune, og det er virkelig ikke en god start på fjerde klasse.

Uge 47:   26+27. November   -   1t 58 min

Simba skal en dag overtage pladsen som dyrenes konge fra sin far, Mufasa. Men alt bliver vendt på hovedet, da farbroren Scar myrder kongen og sender Simba væk med sin fars død på samvittigheden. Uden retning, møder han Timon & Pumba og snart må han tilbage for at blive Løvernes Konge. 

Uge 3:   21+22. Januar   -   1t 25 min

Pelle Nøhrmann nyder livet med kæresten Ida. Loppen er i mellemtiden blevet løsladt og har fået et arbejde hos det store firma, Exofarm, under den nye direktør Alicia Dufort. Snart går det op for Pelle, at ikke alt er, som det burde være, og Antboy kastes ud i et ultimativt opgør, der byder på helt nye superhelte.

Uge 8:   25+26. Februar   -   1t 20 min

Underverdenens dronning, Hel, brygger på en djævelsk plan, der betyder fare for både guder og mennesker. Hammeren Mjølner, universets stærkeste våben, havner ved et tilfælde i Thors hænder, så da Hels mægtige kæmper angriber landet, må Thor og hans nye venner tage kampen op mod ondskaben.

Uge 15:   15+16. April  -   1t 46 min

Alle andre børn i verden har fået en talende Bubble-bot som bedste ven, og Barney føler sig derfor udenfor fællesskabet. Men da hans far og bedstemor alligevel får skaffet en robot til ham, virker den ikke, som den skal, og Barney må derfor nu selv oplære sin robot-ven i, hvad venskab er for en størrelse.

GRATIS EKSTRA VISNING + GENERALFORSAMLING

Lørdag den 4. marts 2022 kl. 10

Vi invitere til Generalforsamling, hvorefter vi viser Clifford den store røde hund

Gratis for alle medlemmer og deres forældre 

 

Skolepigen Emily Elizabeth støder en dag på en magisk dyreredder, som giver hende en lille rød hundehvalp som gave. Næste dag vågner hun op til, at lille Clifford har vokset sig kæmpe stor, og fylder hele lejligheden.