Anbefales til 6-8 år

Hold 2a - Lørdag eller Hold 2b (FYLDT) - Søndage - kl. 12.30 – 14.30
6 Film 140 kr. - Ledsagelse kræver eget medlemskab

Tilmeld dig her

Uge 37:   17+18. September   -   1t 40 min

Familiefilmen 'Encanto' handler om en ung pige og hendes familie i Colombia, som alle har magiske kræfter... lige på nær hende.

Uge 41:   15+16. Oktober   -   1t 36 min

Drengen Freddy er arvtager i en familie af stolte varulve og han er overbevist om, at han nok skal blive den mest frygtindgydende varulv af dem alle. Freddy får sig dog noget af en overraskelse, da han til sin første “forulvning” forvandles til en frygtindgydende… PUDDELHUND. Det ser ikke godt ud for Freddy!

Uge 47:   26+27. November   -   1t 24 min

Pigen Ainbo bor dybt inde i Amazon-junglen. Da Ainbo opdager, at hendes by bliver truet, går det op for den unge jæger, at der findes andre mennesker end hendes folk. Med hjælp fra to totemdyr, bæltedyret Drillo og tapiren Vaca, er Ainbo fast besluttet på at redde hendes land og hendes folk, før det er for sent.

Uge 3:   21+22. Januar   -   2t 05 min

Chihiro og hendes forældre er på vej til deres nye hjem. Men familien havner på en øde landevej og finder en restaurant fyldt med mad, hvor forældrene kaster sig over maden og forhekses. Området er fyldt med ånder, men snart får hun hjælp af den mystiske dreng Haku i et overdådigt spændingsfyldt eventyr.

 

Uge 8:   25+26. Februar   -   2t 02 min

Sonic har slået sig ned i Green Hill, hvor han vil bevise, at han er en ægte helt. Men snart vender Dr. Robotnik tilbage med sin nye håndlanger Knuckles og leder efter en smaragd, der kan udslette civilisationer. Den tohalede ræv Tails, og Sonic drager derfor ud på eventyr for at finde smaragden før Robotnik

Uge 15:   15+16. April  -   1t 24 min

Skærmen fylder for meget hos Krumborg. Mor synes, at familien skal komme hinanden ved. Krumme foreslår derfor en skærmfri uge, så han slipper for at blive drillet henne i skolen for sin gamle skodmobil. Men hvad skal man så lave? Sammen med Vicevært Svendsen finder de en kasse med bla. Kim-bøger, togbane, politiuniform til børn og et detektivsæt.

GRATIS EKSTRA VISNING + GENERALFORSAMLING

Lørdag den 4. marts 2022 kl. 10

Vi invitere til Generalforsamling, hvorefter vi viser Clifford den store røde hund

Gratis for alle medlemmer og deres forældre 

 

Skolepigen Emily Elizabeth støder en dag på en magisk dyreredder, som giver hende en lille rød hundehvalp som gave. Næste dag vågner hun op til, at lille Clifford har vokset sig kæmpe stor, og fylder hele lejligheden.